"A súlyprobléma nem genetika, csupán az akarat hiánya"

Gyakran hallom a következő mondatokat: könnyű neked, két gyerek után is így nézel ki! Olyanok vagytok mint három testvér! Jó a genetikád! Biztos Te ehetsz bármit, sosem híznál el!

Hát NEM!
A genetikám? A családom minden tagja 175cm alatti, 90kg fölötti. 

Csupán abban különbözöm, hogy odafigyelek magamra. Igenis szeretek csinos lenni, szeretem, hogy a lányaimat a húgaimnak nézik, szeretem, hogy büszkék rá milyen szép és csinos az anyukájuk. 

Én is ugyanúgy mint mindenki más ha nem figyelek magamra, pikk-pakk máris 10-20kg plusz súllyal büszkélkedhetem. 😪 Az első szülés után, 110kg volt a súlyom. Mióta azt sikerült lefaragnom, azóta már tudom, kevesebb pluszt könnyebb leadni, mint nagy súlyfelesleget. 

A tavalyi évem elég nehéz volt, nem igazán volt időm odafigyelni magamra. Az átlagos súlyom 60kg a 170cm magasságomhoz pont ideális. 

2016. Január elején ráálltam a mérlegre 78,9kg mutatott. Nagyon elkeseredtem 18,9kg úristen, hogy fogom ezt leadni???😞
Január végén felkerestem a természetgyógyászomat (12 éve járok hozzá), aki biorezonanciával is foglalkozik, segítsen nekem. Mindenem fáj, fáradt vagyok, letört, kedvetlen, a kezem csupa nyílt seb, a bőröm száraz, test szerte apró kiütéses, a hajam hullik, a körmöm töredezik, folyton éhes vagyok, hízok mint egy kismalac. Közölte, nem működik rendesen a májam, a méreganyagok csak gyűlnek, rakódnak le mindenhol, a problémámat ez okozza. Felhalmozódott a szervezetedben a nehéz fém, a szerveim gyulladásban vannak. Közölte laktóz és glutén érzékeny vagyok, a tejterméket és a lisztes termékeket hagyjam el egyenlőre! Ajánlotta szedjek az általa előírt mennyiségben:

Lecithin ami támogatja a májat, segíti a zsírok lebontását, gyorsítja az anyagcserét. 
Hashajtót ami a belekben lerakódott salakanyagokat segít kiüríteni. 
- Perui Kovaföldet ami méregtelenít, tisztít, segít kiüríteni a szervezetből a vírusokat, baktériumokat, gombákat és a nehézfémeket. 

Február elején megvettem mindent és hozzá is kezdtem. 

Március vége van. Jelenleg itt tartok! 71kg tehát 2 hónap alatt lement 7,9kg. Nem rossz!!! A kezemen a sebek begyógyultak, a hajam és a körmöm helyre jött, a bőröm selymes, a kiütéseim eltűntek, van energiám, jó a kedvem. 

Március végén újra elmentem a természetgyógyászhoz. Közölte alakulok, most már jöhet a méregtelenítő kúra.

Erre vártam! Na akkor most úgy gondoltam sokaknak fogom bebizonyítani mit is tud ez az étrend-kiegészítő valójában. Én évek óta használom. Tavasszal és ősszel ezzel szoktam méregteleníteni, a felszedett plusz súlyoktól megszabadulni. 

Bár egy jól kiválasztott ruha ápol és eltakar, de a képek is bizonyítják van még mit leadni. Ez a farmer tavaly nyáron pont jó volt rám. Ma előszedtem, nem kis erőfeszítésembe telt belepasszírozni magam. Elhatároztam bele fogyok, addig nem nyugszom míg újra 60kg nem leszek. Csupán 11kg-tól kell még megszabadulnom! 

Jelenlegi méreteim:
Súly: 71kg
Derék: 84 cm
Comb: 63 cm
Csipő: 107 cm
Mell: 102 cm

Mindig elmondom, mielőtt valaki kúrába kezd, mérje le magát!!! Mivel először a nyirokrendszer tisztul, gyakran a centik csökkennek, a súly csak később változik!!!! 

A mai naptól kezdve, semmi más dolgom nincs mint az étrend-kiegészítő 10 parancsolatát betartani: 

1. Egyél kedved szerint bármilyen húsból készült ételt!
2. Fogyassz nagyon sok zöldséget - nyersen, sütve, főzve, párolva - a salátákhoz ecet helyett citromlevet használj, rántáshoz zsírt és rizslisztet!
3. Állati eredetű zsírral készítsd ételeidet (liba, kacsa, sertés)!
4. Ehetsz rizst, kukoricát, illetve ezekből készült tésztát és pirítós kenyeret, de ha fogyni is akarsz a mértékre vigyázz!
5. Ne egyél semmilyen növényi olajat, olajos magvakat, olajos tengeri herkentyűket (rák, Szardínia, stb.)
6. Ne fogyassz semmilyen tejterméket illetve ezzel készített ételeket!
7. Iktasd ki az életedből a cukrot, mézet, élesztős és erjesztett ételeket!
8. Kerüld a magas cukortartalmú gyümölcsök fogyasztását. Megengedett korlátozás nélkül a citrom, a sárga grapefruit és kis mennyiségben a gránátalma!
9. Igyál napi 2-3 liter vizet vagy ásványvizet. Az alkohol tilos!
10. Kávé, tea fogyasztható, de csak tej és cukor nélkül!

Na akkor hajrá! Nem olyan bonyolult ez. A fogyás viszont lemondások és életmódváltás nélkül sajnos nem kivitelezhető!

Nemsokára jelentkezem!

Addig is ha tudok segíteni keress bizalommal!

Szabó Anita Viktória

Ilyen és ehhez hasonló témák vloggban anitavilaga.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések